• Hírközlési hálózat tervezés, kivitelezés, hibaelhárítás, irányított fúrás
 • GINOP-1.2.8-20-2020-00897

  A kedvezményezett neve: HIR-KER Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

  A projekt címe: A távközlési hálózatépítés tevékenység hatékonyságát és technológiai megújulását célzó beruházás megvalósítása a HIR-KER Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-nél

  A szerződött támogatás összege: 51 500 00 Ft

  A támogatás mértéke: 66,88%

  A projekt befejezési dátuma: 2021.07.12.

  A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00897

  A projekt tartalmának bemutatása:

  A GINOP-1.2.8-20-2020-00897 „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása felhívás keretében HIR-KER Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. távközlési hálózatépítés tevékenység hatékonyságát és technológiai megújulását valósította meg. A sikeresen megvalósult projekt eredmények éppen a beruházás hozzájárult a gyorsabb, jobban tervezhető építőipari kivitelezések megvalósításához, és e technológiai fejlődésekhez.

  A fejlesztés eredményeként egy VERMEER NAVIGATOR D8x12, folyadéktámogatott vízszintes irányfúró segítségével szignifikánsan tudtuk bővíteni fúrási kapacitásainkat. Ezzel a típussal városi, közművel sűrűn telített környezetben is immáron nagy pontossággal tudunk munkát végezni kompakt méretei révén, melyre a térségben történő fejlesztések során nagy szükség volt. Környezetbarát megoldás, mivel megelőzzük így például a fák kivágását, aszfalt-, térkő-, betonburkolatok felbontását.

  Az EXFO MaxTester 945 SM3 beiktatási csillapításmérő műszerrel rengeteg erőforrást és időt tudunk megtakarítani a kétoldali mérések során. Akár 200 km távolságban képes mérést végezni, mely jól kezelhető érintőképernyővel, informatív platformmal van párosítva, mely megkönnyíti a mérőtechnikus kollégáink munkavégzését.

  Az optikai hálózatépítés kapcsán egyre többször merült fel igény az Atlas Copco XAS88 Kd mobilkompresszorral végzett feladatokra, ugyanis ez egy viszonylag univerzális eszköz, melyet sokrétűen lehet használni, ezeket a teljesség igénye nélkül útátfúrás pneumatikus technológiával, kábelbefúvás csőbe, csőátjárhatóság vizsgálata, egyéb pneumatikus működtetésű eszközök használata (pl. bontókalapács).

  A Microsoft Dynamics 365 Business Central szoftver az általunk ismert rendszerek közül a legalkalmasabb a társaságunk által végzett tevékenységek nyilvántartására, melynek segítségével csökkentettük a készlettartási költségeinket, beszerzési költségeinket, és optimalizáltuk az erőforrásokat.